Home arrow Bootverzekering


 
 
Home
Bootverzekering
Bootfinanciering
Links
Contact
Zoeken
Disclaimer

 
 
 
 


 
 
 
 

Welkom op Bootverzekering online! Print E-mail

Regel uw bootverzekering nu online!

Boot in blauwe zee.

Genieten met uw boot op het uitgestrekte water! Uw boot is misschien wel een van uw belangrijkste bezitten. U wilt er zeker van zijn dat u goed verzekerd bent als er iets met u of met uw boot gebeurd. Daarom heeft Bootverzekering - online speciaal voor u alle bootverzekeringen op een rijtje gezet zodat u gemakkelijk de voor u voordelige bootverzekering kunt kiezen.

 Bereken de premie van uw bootverzekering online!

Soorten bootverzekeringen

Er zijn zes soorten Bootverzekeringen, namelijk de WA-bootverzekering, de WA-Brand en/of Diefstal bootverzekering en de WA-Casco en de WA-Casco+ bootverzekering.
U kunt zelf kiezen van hoeveel aanbieders u een offerte wilt ontvangen. Ook kunt u kiezen voor een rechtsbijstand verzekering en kunt u uw boottrailer en volgboot meeverzekeren.

Online bootverzekering offerte

Vraag gemakkelijk een online offerte aan. Deze offerte aanvraag voor uw bootverzekering wordt voor u persoonlijk opgesteld en is meteen zichtbaar of ontvangt u per e-mail.

Uw boot niet onderverzekerd met de goedkoopste bootverzekering!

HavenZorg er voor dat als er iets gebeurt op het water u goed verzekerd bent. U wilt natuurlijk niet onderverzekerd zijn. Bereken gemakkelijk de premie voor uw Bootverzekering online.  Het verzekeren van uw boot is geen ingewikkelde kwestie meer, u regelt het vanaf nu gewoon gemakkelijk en snel online! Scherpe premie, direct online afsluiten!

Kijk goed naar de voorwaarden en kies niet meteen de goedkope bootverzekering. Wij raden u aan voordat u een verzekering afsluit eerst goed de polis door te lezen.

Kies uit een van de volgende bootverzekeringen: 

Bootverzekering
Bootverzekering offerte
Pleziervaartuigverzekering
Watersportverzekering

Boot Financieren via bootverzekering-online.

MotorbootHet financieren van uw boot regelt u tegenwoordig ook gemakkelijk en zorgeloos online. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben voor u een aantal interessante financieringen geselecteerd met zeer gunstige rentetarieven.

 
 
 
Copyright 2007-2009 www.bootverzekering-online.nl